Sari la bara de unelte

MONTEZ CAMERE DE SUPRAVEGHERE WIFI

MONTEZ CAMERE WIRELESS

De ce sa montez un sistem de camere de supraveghere?

Statisticile arata ca, o afacere protejata de sisteme de supraveghere profesionale nu este vizitata de hoti din motive evidente. Camerele de supraveghere, atat cele ascunse cat si cele la vedere, daca sunt montate corect, sunt foarte greu de dezactivat de catre hotii neprofesionisti. Nici un hot “care se respecta” nu risca sa ii fie capturata fapta pe o camera de supraveghere, acest tip de imagini fiind proba clara in cazul unui eventual proces. Tinem sa mentionam din nou faptul ca, doar imaginile de pe camere de supraveghere montate cu o firma autorizata constituie proba la proces.

Modul  de lucru este urmatorul:

–  faci o cerere de montaj camere de supraveghere, prin email sau telefonic

–   Ma deplasez la locatie pentru a depista cea mai buna modalitate de montaj, cerintele speciale ale locatiei, traseele de cablu, precum si pentru a va sfatui care este cel mai bun sistem pentru tine, atat din punct de vedere al calitatii cat si al pretului. Va putem face o estimare si in urma convorbirii telefonice insa cel mai bine este sa vizionam locatia. Vizionarea este gratuita in NEGRESTI OAS  si imprejurimi, indiferent daca lucrarea se concretizeaza sau nu.

 

 

Montaj ieftin sau scump?

Aceasta este prima intrebare care sta pe buzele tuturor atunci cand se hotarasc sa ia decizia de a monta camere de supraveghere. Cat costa? Cum obtin un pret mai mic? Din experienta, clientii tind sa achizitioneze cele mai ieftine camere si echipamente (exista camere de supraveghere care costa in jur de 50 RON / bucata) apoi se plang de o calitate foarte slaba a imaginii, lipsa vederii pe timp de noapte, precum si de defectiuni frecvente. In final, ajung sa plateasca mai mult decat un sistem la un pret decent. Exista un proverb american “nu exista gratuitati”, care se aplica peste tot. Cine isi inchipuie ca o camera de 50 RON poate obtine imagini de o claritate exceptionala la 50m pe timp de noapte, cu toate ca asa scrie in manualul ei de utilizare tradus din limba chineza, se insala amarnic. Experienta ne spune ca astfel de lucruri nu sunt posibile in practica.  In cel mai bun caz, obtineti imaginea unei umbre umane, in loc de imagine clara

Cat costa montajul camerelor de supraveghere?

 

Pretul unui sistem de supraveghere mediu complet incepe de la 400-500 RON cu montaj inclus, dar evident, fara o estimare a locatiei si a numarului de camere si echipamente folosite nu se poate da un pret exact. Sistemele de supraveghere sunt foarte versatile, preturile variaza in functie de calitate, specificatii, tipul si suprafata locatiei.

pret-camere-supraveghere

Camerele de supraveghere de interior sunt in general mai ieftine deoarece nu au nevoie de protectie suplimentara antivandal, dar de cele mai multe ori montajul lor este mai dificil deoarece aspectul estetic trebuie un numar de metri de cablu este foarte mare, ceea ce impune un anume tip de camere precum si sincronizarea lor.

Evident, pretul montajului creste proportional cu dificultatea si cu numarul camerelor de supraveghere, dar vestea buna este ca, daca lucrarea este maricica, facem discounturi generoase care pot ajunge si pana la 20%.

Asiguram montajul sistemelor de supraveghere complexe, care necesita un mix intre alarma si camere de supraveghere, in acest caz fiind necesare dvr-uri sau nvr-uri cu intrari si iesiri audio performante. La fel, sistemele de alarma pot fi simple sau complexe, conectate sau nu cu camerele de supraveghere.

Cea mai buna varianta este sa ne sunati si va vom consilia cu placere!

a fetei celui care a patruns prin efractie, caz in care sistemul de supraveghere nu foloseste la nimic.      CONTACT TEL 0743880453 MAIL_  motoc_costel@yahoo.com                                                                                              ——————————————————————————

De la <https://motoccostel.ro/2020/02/19/montez-camere-wireless/>

 

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare

SSL Certificates